Top 10

2 órája

Megasztár-baki, szüreti felvonulás és a National Geographic műsorában Salgótarján – itt a Top 10-es válogatás az elmúlt hét legolvasottabb cikkeiből

Összegyűjtöttük, melyik témák keltették fel leginkább az érdeklődéseteket az elmúlt hét napban. A Megasztár-baki és a katona éneklése nagy népszerűséget váltott ki az elmúlt héten.

Nool.hu

10. Az általános iskola környékén árult drogot a salgótarjáni díler (videó)

Az 53 éves nő új pszichoaktív anyag árusításából származó jövedelemmel biztosította családja megélhetését.

9. Szerinted mivel került be Salgótarján a National Geographic műsorába?

Hazánkban számtalan szebb sorsot érdemlő félkész vagy elhagyatott épület található. A National Geographic új sorozatának apropóján ezekről készült egy összeállítás. Talán senki sem lepődik meg rajta, hogy a felsorolásban a salgótarjáni Karancs Szálló is helyet kapott.

8. Szécsény Feszt szüreti felvonulással mulathatott a kisváros lakossága (fotók, videó)

Október 12-én pótolták a szervezők a Szécsény Feszt című rendezvényt, amit szeptemberben az időjárás miatt kellett elhalasztani.

 

7. Átvették bizonyítványaikat a hulladékfeldolgozó munkatársak Salgótarjánban (fotók, videó)

Másfél évvel ezelőtt kezdhette el a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Borbély Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium által lebonyolított „hulladékfeldolgozó munkatárs” képzést a VGÜ Nonprofit Kft. több mint félszáz dolgozója. A közelmúltban sikeres vizsgát tett résztvevők csütörtök délután vehették át bizonyítványaikat.

6. Merre tovább? – Pályaválasztásban segít a salgótarjáni börze (fotók, videó)

A középiskolai tanulmányok vége nehéz helyzet elé állítja a diákokat: munka vagy továbbtanulás? A pályaválasztáshoz kaptak szerdán segítséget a fiatalok a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal rendezvényén.

5. Megasztár: egyenruhában lépett színpadra a salgótarjáni katona (videó)

A salgótarjáni Oláh Nikolasz Curtis: Lehetne újra február című dalát adta elő a Megasztár zsűrijének.

Oláh Nikolasz a Megasztár hetedik évadjának meghallgatásán
Oláh Nikolasz a Megasztár hetedik évadjának meghallgatásán
Forrás: TV2

4. Létszámleépítés: negyedére vették vissza a tarjáni gyár termelését

Az iparágban tapasztalható megtorpanás a BC Gen Hungary Kft. (korábban: Bumchun) salgótarjáni gyárát is érinti, ennek következtében a megrendelésük teljes kapacitása a negyedére csökkent. A cég közölte: átmenetileg létszámleépítésre kényszerültek.

3. Szüreti fesztiválon ünnepelték a szőlőt és bort Hollókőn

Szüreti fesztiválra csalogatták a látogatókat szombaton Hollókőn. A helybéliek hagyományos népviseletbe bújva, lóháton, hangos nóta kíséretében vonultak végig az Ófalun, hogy megünnepeljék a betakarítást, a szőlőt és a bort.

2. Vadat gázolt egy autó a 21-es főúton

Vaddal ütközött egy személyautó csütörtök reggel, a 21-es számú főút egyik frekventált szakaszán.

1. Megasztár-baki: a salgótarjáni lány elfelejtette, melyik műsorba jelentkezett

A salgótarjáni Oláh Dzsenifer elmondása szerint tizenkét évet várt arra, hogy a Megasztár színpadjára állhasson. A fiatal lány viszont izgalmában bakizott, és elfelejtette, hogy pontosan melyik tehetségkutatóra is jelentkezett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában