Bűncselekmény

2 órája

Az általános iskola környékén árult drogot a salgótarjáni díler (videó)

Az 53 éves nő új pszichoaktív anyag árusításából származó jövedelemmel biztosította családja megélhetését.

Nool.hu

Az egyik salgótarjáni általános iskola közelében árult rendszeresen új pszichoaktív anyagot vevőinek – tanúvallomásokkal és szakértői véleményekkel bizonyítottan – idén január óta az a helyi nő, akit a Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói – a hosszan tartó alapos adatgyűjtés és felderítőmunka eredményeként – a rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Cserhát Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály beosztottjaival közös intézkedés során lakóhelyén fogtak el csütörtökön – mondta el portálunknak Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Elfogták a rendőrök azt az 53 éves dílert, aki rendszeresen árult új pszichoaktív anyagot
Elfogták a rendőrök azt az 53 éves dílert, aki rendszeresen árult új pszichoaktív anyagot
Forrás: Police.hu

Hozzátette: az 53 éves nőt az egyenruhások előállították a rendőrkapitányságra, ahol oktatási feladatok ellátására rendelt épület közvetlen környezetében kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntett elkövetése miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását az illetékes ügyészségen. A nyomozók a nő lakóhelyén a tiltott szer fogyasztásához használt eszközöket és vagyonvisszaszerzés keretében pénzt, valamint különböző értéktárgyakat foglaltak le.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában