Tehetségkutató

3 órája

Megasztár-baki: a salgótarjáni lány elfelejtette, melyik műsorba jelentkezett (videó)

A salgótarjáni Oláh Dzsenifer elmondása szerint tizenkét évet várt arra, hogy a Megasztár színpadjára állhasson. A fiatal lány viszont izgalmában bakizott, és elfelejtette, hogy pontosan melyik tehetségkutatóra is jelentkezett.

Nool.hu

Oláh Dzsenifer régi álma vált valóra azzal, hogy lehetőséget kapott bemutatkoznia a Megasztár legújabb évadának negyedik válogatóján. A salgótarjáni fiatal leplezni sem tudta izgalmát, amikor az öttagú zsűri elé állt, egy pillanatra egy másik tehetségkutatóban érezte magát. Az ítészek jót nevettek a bakin, majd megkérték Dzsenifert, hogy kezdje újra a bemutatkozást.

Dzsenifer egy másodpercre elfelejtette, hogy a Megasztárba jelentkezett
Dzsenifer egy másodpercre elfelejtette, hogy a Megasztárba jelentkezett
Forrás: TV2

A 23 éves lány a dalválasztást illetően nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen az egyik zsűritag, Caramel legnépszerűbb slágerét adta elő. A Szállok a dallal éneklése közben a felszolgálóként dolgozó Dzsenifer kísérői elérzékenyültek, a zsűri azonban már kevésbé volt elégedett a produkciót illetően.

Az erő az nem érkezett meg. Ez a dal a küzdésről szól, kicsit többet vártam…

– véleményezte Caramel.

Az öttagú zsűri végül egyhangúan lepontozta Dzsenifer előadását, a salgótarjáni lány nem érte el a továbbjutáshoz szükséges igenek számát, így egyelőre álom maradt a középdöntő.

Hallgasd meg az eredeti produkciót Caramel előadásában:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!