Rendezvény

2024.10.13. 13:10

Szécsény Feszt szüreti felvonulással, mulathatott a kisváros lakossága (fotók)

Mulathatott szombaton a város lakossága. Október 12-én pótolták a szervezők a Szécsény Feszt című rendezvényt, amit szeptemberben az időjárás miatt kellett elhalasztani.

Faragó Zoltán

Fotó: Vendel Lajos

A rendezvény a hagyományos, nagy múltra visszatekintő szüreti felvonulással és körtánccal kezdődött, lovas hölgyek, hintók, népviseletbe öltözött hagyományőrzők, felnőttek és gyerekek részvételével. Ezt követően színpadi műsorokat láthattak az érdeklődők a Szécsény Feszt programjában.

Szécsény Feszt szüreti felvonulással
Szüreti felvonulás a város utcáin. A Szécsény Feszt gazdag programkínálattal várta az érdeklődőket
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool.hu

Szécsény Feszt, számos színpadi fellépővel

A rendezvényen gasztroutca, kiállítók és vidámpark is várta a látogatókat. Az esemény során több civil szervezet is közreműködött, köztük az Andi Színjátszósai Társulat, az Apró Palócok, a Palóc Csemeték, Hrúz Szabolcs és barátai, a Kis Iglice Táncegyüttes, a Palóc Néptáncegyüttes, a Palóc Nyugdíjasok Baráti Köre, a Szécsényi Népdalkör, a Szécsényi Senior Örömtánc Csoport, és a T.C.D. Táncegyesület is. A Szécsény Feszt színpadán este a TNT Track zenekar lépett fel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában