Nool.hu podcast

2024.06.14. 11:41

Esélylatolgatás – ezt várják a nógrádiak az Európa-bajnokságtól (podcast)

Péntek estétől három hétig zajlik a labdarúgó Európa-bajnokság Németországban, a 24 résztvevő ország között – zsinórban harmadszor – Magyarország is résztvevő. Nógrádiakat kérdeztünk a jelentős sporteseményről.

Nool.hu

A kontinensbajnokságra veretlenül, csoportelsőként jutott ki a selejtezőcsoportból válogatottunk, ennek megfelelően hatalmas az érdeklődés a nemzeti tizenegy szereplése iránt. 

Esélylatolgatás Európa-bajnokság
Szakemberek meséltek arról, mit várnak az idei futball-Európa-bajnokságtól
Fotó: Andó Ákos / Forrás: Hír FM

Megszólaltattunk több salgótarjáni egykori és mai sportolót, sportvezetőt, hogy mennyire kísérik figyelemmel a válogatott szereplését, mit várnak legjobbjainktól a három mérkőzésen és hogy szerintük meddig juthat a Marco Rossi irányította magyar csapat?

Hallgassuk meg, hogyan vélekedik esélyeinkről Rácz Viktor, a Salgótarjáni Strandépítők KC elnöke, Répás Béla, az SBTC 1971/1972-es bajnoki bronzérmes NB I-es labdarúgócsapatának kiválósága, Dániel Péter, az SKSE kosárlabdázóinak vezetőedzője, Bede Anna női futsalos és labdarúgó és Langa Attila, a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu sportrovatvezetője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában