Zene

2 órája

Hangszertár várja az érdeklődőket Bátonyterenyén

Hangszerekkel, azok jellemzőivel ismerkedhetnek a bátonyterenyei programon az érdeklődők, egy legendás dalokból álló koncert keretein belül.

Gulyás Edina

Zenerajongókat és minden érdeklődőt különleges programmal várnak szeptember 30-án, hétfőn 16 órától Bátonyterenyén, az Ady Endre Művelődési Központban – adták hírül az intézmény közösségi oldalán. 

Hangszertár várja a vendégeket
Hangszertár várja a vendégeket a bátonyterenyei művelődési házban. A képen gitár tár
Fotó: Illusztráció: Pexels

Hozzátették: a közönség egy interaktív előadás során megismerheti a pop-rock zenekarokra jellemző hangszerek történetét, működését és a zenekarban betöltött szerepét. Mindezt Hegyi György műsorvezetésével egy legendás dalokból álló koncert keretein belül. Az előadás – mely a Petőfi Kulturális Program a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával, a Nemzeti Művelődési Intézet szervezésében valósul meg – célja felkelteni az érdeklődést a hangszeres oktatás iránt, bemutatni a környéken elérhető oktatókat és intézményeket. 

A program ingyenesen látogatható. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában