A napokban sem unatkoztak a nógrádi rendőrök és a tűzoltók (podcast)

A bűnmegelőzés fontosságára hívták fel szűkebb hazánk rendőrei a figyelmet, a tűzoltók pedig több mint negyven alkalommal vonultak az elmúlt héten.

Nagy Orsolya

Műszaki mentések és tűzesetek adtak munkát az elmúlt napokban a nógrádi lánglovagoknak – közölte Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Hozzátette: a műszaki mentések során többnyire lehasadt faágak és kidőlt fák miatt vonultak, de szén-monoxiddal kapcsolatos eset, baleset és gázszivárgás is volt.

A rendőröknek és a tűzoltóknak is bőven akadt dolguk az elmúlt napokban
A rendőröknek és a tűzoltóknak is bőven akadt dolguk az elmúlt napokban
Forrás:  Illusztrációs fotó: MW

A szóvivő arra is kitért, hogy emellett több tűzesethez is siettek a lánglovagok, amelyek közül a legtöbb családi házban vagy lakásban keletkezett. A szóvivő éppen ezért a lakástüzek megelőzésére hívta fel a figyelmet.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság is csatlakozott

Mint arról Verebélyiné Illés Beáta, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtóreferense beszámolt: a közelmúltban rendezték meg a Biztonság Hetét, amelyhez a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság is csatlakozott. Ezzel kapcsolatban pedig több rendezvényt is tartottak a napokban.

A megbízott sajtóreferens felhívta továbbá a figyelmet az online bűncselekmények megelőzésének a fontosságára is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában