Jól kifaragták! – így készültek a töklámpások Zagyvapálfalván (fotó, videó)

Felnőttek és gyermekek is lelkesen vettek részt a zagyvapálfalvai tökfaragó versenyen pénteken. A kreativitásnak semmi nem szabott határt: mókás és rémisztő töklámpások egyaránt születtek.

Nool.hu

A Pálfalváért Lokálpatrióta Egyesület idén is meghirdette immár hagyománnyá vált halloweeni tökfaragó versenyét a településrész lakóinak. A minden korosztálynak szóló programnak az Újtelepi Civil Közösségi Ház, azaz a Lapos adott méltó otthont. Az egyesület tájékoztatása szerint a gyerekek és a felnőttek külön kategóriában indultak, ezzel megteremtve a résztvevők egyenlő esélyeit a kreatív megmérettetésben. A legjobb, ez esetben talán mondhatjuk, hogy a legrémesebb töklámpásokat a zsűri választotta ki, melyek lelkes művészeit díjazták is.

töklámpás, halloween
Haloweeni töklámpásokat készítettek, akadt köztük vicces és rémisztő is
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool

Bevilágítják a közösségi teret a töklámpások

Az egyesület közölte, a legfélelmetesebb és legötletesebb töklámpásokat a közösségi téren ki is helyezik, hogy ott lássák el feladatukat, azaz tartsák távol a helytől az ártó démonokat. A programról senki nem távozott csalódottan, minden résztvevőre várt ugyanis néhány aprócska meglepetés. 

A tökfaragás mellett a legkisebbek halloweeni témájú kézműves alkotásokat is készíthettek, miközben szellemes ételeket és italokat is kínáltak a szervezők a vendégeknek. A jelenlévők egyöntetűen kijelentették, hogy Zagyvapálfalván valóban tökjó buli kerekedett! Ha nem hiszitek, tekintsétek meg fotóriporterünk videóját is:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában