Döbbenet

2 órája

Szorcsik Viki kiakadt: „Nem tudjátok elképzelni, milyen körülmények között élnek a helyiek”

A salgótarjáni színésznő több hetes pihenését tölti Madagaszkáron. Szorcsik Viki a rengeteg szépség mellett sajnos a helyiek nehéz életkörülményeit is megtapasztalta a világ negyedik legnagyobb szigetén. Saját közösségi oldalán erről is mesélt közel 76 ezer követőjének.

Nool.hu

A 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztoriban Szorcsik Viki éppen egy helyi család konyhájában látható, ahol a néhány másodperces videó szerint éppen lángost készít. 

Szorcsik Viki lángost készített egy madagaszkári család otthonában, ahol a körülmények megdöbbentették
Szorcsik Viki lángost készített egy madagaszkári család otthonában, ahol a körülmények megdöbbentették
Forrás:  Instagram

Víz nincs… Áram csak ritkán… Nem tudjátok elképzelni, milyen körülmények között élnek a helyiek. Teljes döbbenet. És itt a leggazdagabb család lakik… a többiek csak kunyhókban.

– írta egy madagaszkári család életkörülményeiről a színésznő Instagram-oldalán.

Szorcsik Viki egy titokzatos idegennel utazott

Ahogy arról korábban írtunk,  salgótarjáni színésznő nem egyedül utazott Madagaszkárra, a közösségi oldalára feltöltött fotók szerint egy jóképű férfi az útitársa. 

A világutazó színésznő tavaly egy Youtube-csatornát is indított, amelyre a világ különböző pontjain tett látogatásairól mesélt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában