Nem kegyelmezett a bátonyiaknak a Kaposvár (videó)

A Szuperliga hétvégi fordulójában a korábban a Szegedet is legyőző kaposvári csapat látogatott Bátonyterenyére.

Nool.hu

A Salgóbátony TK közösségi oldalán közzétett beszámoló szerint Kiss Máté és Sáfár Zoltán jelentette az első sort a hazaiaknál. Kiss ellenfele a szintén hazai pályán most épp vendégeskedő Juhász Bence volt. Játékuk több helyen akadozott, olykor hibákkal, olykor pedig nagyszerű játékkal rukkolt elő mindkét fél, a végén azonban a Kaposvárhoz került a csapatpont. Sáfár ellenfele a rutinos Farkas Sándor volt, szintén nagyon színvonalas mérkőzést játszottak. Erősen ment az adok-kapok, viszont az utolsó szettre a nógrádinál egy néhány perces „áramszünet” rányomta a bélyegét az újabb csapatpontra. 

A Salgóbátony TK (pirosban) kikapott hazai pályán a Kaposvár ellen
A Salgóbátony TK (pirosban) kikapott hazai pályán a Kaposvár ellen
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool

A második sorban Simon Alexander és Bóta Ervin lépett pályára a hazaiaktól. Simon az első szettben tetemes fahátrányt halmozott fel, amit nem sikerült ledolgozni a jól játszó Nagy Gergővel szemben a 120 dobás végéig. Bóta továbbra is higgadtságával hengerel, 3–1-re legyőzve ellenfelét, ifj. Horváth Lászlót. Az eredmény ekkor 1–3 és 65 fa volt a vendégeknek. 

Az utolsó sorban Balázs Péter és Telek Tamás következett. Balázs szépen kordában tartotta végig a mérkőzését, ám az utolsó dobásával Botházy Péter a maga oldalára billentette mérleg nyelvét és ezzel elcsente az értékes csapatpontot is. Telek nem tudta tartani a lépést a nap legjobb eredményét (614) elérő Németh Mátéval. Így alakult ki a 7–1-es végeredmény a jól küzdő vendégek javára.

Bár végig vezettek a vendégek, a házigazda partiban volt, a végeredmény nem adta vissza azt a küzdelmet, ami a meccsen zajlott.

„Lassan jó lenne leküzdenünk a Szuperliga okozta lámpalázat és tekézni egy jót, például jövő héten a Szentgotthárd vendégeként” – olvasható a beszámoló végén.

Szuperliga, 3. forduló:
Salgóbátony TK – Investment Közutasok Kaposvár TK 1–7 (3406–3503)
A Salgóbátony pontszerzője: Bóta Ervin.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában