Lezárták a vasúti átjárót Salgótarján belvárosában (fotók, videó)

Lezárták a vasúti átjárót szombaton reggel 7 órától Salgótarjánban a Rákóczi úton, az Acélgyári útnál. A kihelyezett tájékoztató tábla szerint egészen vasárnap este 19 óráig nem használhatják azt az autósok.

Gulyás Edina

Akik szombaton Salgótarjánban a Rákóczi úton haladtak a városközpont irányából a kórház felé, vagy éppen fordítva, nem várt akadállyal szembesültek a Salgó Center melletti vasúti átjáróban. 

Lezárták a vasúti átjárót Salgótarján belvárosában
Lezárták a vasúti átjárót Salgótarján belvárosában, vasárnapig kerülniük kell az autósoknak
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool.hu

Lezárták a főutcát, a felüljáró felé kerülhetünk

Azt, így az utat is, teljes szélességében lezárták ma reggel 7 órától, információink szerint vasúti síncserét végeznek a szakemberek. Az autósok a felüljárón kerülhetik el a lezárást, ami az ott elhelyezett tájékoztató tábla szerint egészen szeptember 29-én, vasárnap este 19 óráig tart. 

Az erről szóló információ nem juthatott el a közlekedőkhöz, ottjártunkkor ugyanis számos sofőr csak az akadályhoz érve szembesült azzal, hogy nem tud továbbhaladni, így kénytelen volt visszafordulni. 

 

Kerestük a MÁV Zrt.-t a munkálatokkal kapcsolatban, egyelőre nem válaszoltak a megkeresésre. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában