Diploma

2 órája

Újabb csoda történt a Gáspár családban

Id. Gáspár Győző büszkén közölte közösségi oldalán, miszerint már a második unokája is kézhez kapta közgazdász diplomáját.

Nool.hu

Gáspár Zsolti ikrei, Nikol és Nikolasz is felnőttek már, Nikol idén fejezte be alapfokú tanulmányait és mesterképzéssel folytatja, Nikolasz pedig cukrásznak tanul. Legnagyobb lánya, Gabriella a családi vállalkozásban tevékenykedik –  írja a Bors

A Gáspár család feje, Id. Gáspár Győző örömhírt jelentett be a közösségi oldalán
A Gáspár család feje, Id. Gáspár Győző örömhírt jelentett be a közösségi oldalán
Fotó: E.-L. Zs. / Forrás:  Nool

A büszke nagypapa, Id. Gáspár Győző örömmel jelentkezett be közösségi oldalán azzal az üzenettel, hogy mindenki taníttassa a gyerekeit:

Jó estét kívánok szép Magyarország! Megtörtént a csoda! A második unokám megkapta a diplomát. Kedves barátaim, magyarok, romák! Mindenki taníttassa a gyermekeit, hogy elérjük azt a célt, mint a magyarok. Isten áldja Magyarországot, Isten áldja a családomat, Isten áldjon titeket, mindent így kívánok nektek cigány barátaim! Fogjunk össze, mert itt az idő, most, vagy soha! Itt a lehetőség, hogy tanuljunk, itt van a példa, hogy a két unokám megkapta a diplomát. Köszönöm, hogy meghallgattatok. A Jóisten adjon nektek erőt, egészséget! Hajrá Magyarország! Itt van a fiam is, Zsolti.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!