Elismerés

2024.10.13. 06:55

Príma díjas lett a salgótarjáni színház művészeti igazgatója

A VOSZ Nógrád Vármegyei Szervezete idén 19. alkalommal rendezte meg a Nógrád Vármegyei Év Vállalkozója és Príma díj díjátadó gálát, amelynek ezúttal Rétság adott otthont. A rendezvényen Príma díjas lett Susán Ferenc, a Zenthe Ferenc Színház művészeti igazgatója.

Sipos Nina Vivien

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Nógrád Vármegyei Szervezete nemrég tartotta meg a 19. Príma-gálát Rétságon, amelyen az év vállalkozói mellett elismerték a vármegye új Príma díjasait. 

Susán Ferenc Príma díjas
Susán Ferenc Príma díjas lett
Forrás: Facebook | Zenthe Ferenc Színház

Az eseményen magyar színház- és filmművészet kategóriában Susán Ferenc rendező, a Zenthe Ferenc Színház művészeti igazgatója is kitüntetést kapott több évtizedes szervezői, vezetői és művészeti tevékenységének elismeréseként. A salgótarjáni teátrum korábban is volt díjazott, 2018-ban magyar közművelődés kategóriában vehették át a Príma díjat – tájékoztatott a kulturális intézmény a közösségi oldalán. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában