Moziműsor

3 órája

Madách Mozi: ezt vetíti hétfőn a balassagyarmati mozi – október 21.

Ha egy kis mozi a ma délutáni vagy esti kikapcsolódás, akkor mutatjuk a kínálatot.

Nool.hu

Madách Mozi

Madách Mozi, mozi, moziműsor
Mutatjuk a Madách Mozi mai filmes kínálatát
Forrás: Shutterstock

Balassagyarmat, Bajcsy-Zsilinszky utca 8. – Telefonszám: +36-35-315-405
Október 21., hétfő

Transformers Egy – akció, animáció, fantasy (12) 13:45, 15:45 3D

Apák gyöngye – dráma, vígjáték (12) 14:00, 18:00, 20:00
Andy Goodrich (Michael Keaton) élete totálisan felborul, amikor felesége váratlanul elvonókúrára megy, és otthagyja férjét két kisgyerekükkel. Andy így az első házasságából született nagylányának, Grace-nek (Mila Kunis) a segítségére szorul. Miközben az eddig nem tapasztalt, hatalmas kihívásoknak próbál megfelelni, Andy Grace szeme előtt válik valódi apává, amilyen neki sosem lehetett.

Rókus és Rézi megmenti az erdőt – animáció (KN) 14:00

Mosolyogj 2 – horror, misztikus, thriller (18) 15:30, 17:45, 20:00
Az új világkörüli turnéjára készülő popvilágsztár, Skye Riley (Naomi Scott) egyre rémisztőbb és megmagyarázhatatlanabb eseményeket él át. Az egyre fokozódó borzalmak és a hírnév terhei miatt arra kényszerül, hogy szembenézzen sötét múltjával, mert csak így nyerheti vissza az irányítást a saját élete fölött, mielőtt az végképp káoszba fulladna…

Fekete pont – dráma (12) 16:00
Ájuldozó gyerekek és végeláthatatlan beszédek az ünnepélyes tanévnyitón. Finomfőzelék és hipós felmosóvíz jellegzetes szaga a menzán. A Berlinből hazaköltözött tízéves Palkó (Paul Mátis) csodálkozva szemléli egy átlagos magyar iskola mindennapjait. Egyedül Juci néni (Mészöly Anna), a pályakezdő tanárnő érti őt meg igazán, aki szintén elszenvedője a házmester-kultúrában megragadt intézményi rendszernek. A helyenként groteszkbe hajló, örkényi hagyományokat tovább vivő Fekete pont számos hazai producer együttműködésében, független alkotásként valósult meg.

A szer – horror, thriller (18) 17:30

Monte Cristo grófja – kaland (16) 20:00
Edmond Dantès fiatal tengerészt hamisan vádolnak árulással, majd tárgyalás nélkül bebörtönöznek If várába, egy Marseille melletti zord szigeterődítménybe. Sok évnyi fogság után sikerül megszöknie, hogy Monte Cristo grófja személyében bosszút álljon azokon, akik hamisan vádolták meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában