Top10

3 órája

Női taxis, brutális verekedés és mobilozó buszsofőr – ezeket olvastátok a legtöbben múlt héten

Összeválogattuk a hét legolvasottabb cikkeit nektek. Íme, ezek voltak az elmúlt 168 óra legfontosabb eseményei Nógrád vármegyében.

Nool.hu

10. Női taxis? Ez tetszik! – A szakma kihívásairól vallott Nógrád első női taxisofőrje

Czene Hédi, Nógrád vármegye első női taxis
Czene Hédi, Nógrád vármegye első női taxisa
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool.hu

Czene Hédivel, Nógrád vármegye első női taxisofőrjével beszélgettünk arról, hogyan is került bele ebbe a szakmába, illetve hogy mik a nőként való taxizás kihívásai.

9. Nógrádi vármegyenap ünnepi közgyűlése Karancslapujtőn

A palóc kultúra és a múlt hagyományai iránti tisztelet jegyében rendezték meg szombaton a XVIII. Nógrádi Vármegyenapot Karancslapujtőn.

8. Mosolyogj! A Google Street View autója ismét Nógrádot pásztázza

Az elmúlt napokban újra Nógrád vármegye útjain tűnt fel a híres Street View autó, amely folyamatosan rögzíti az utcákat és a környező tájat. A Google jellegzetes, 360 fokos kamerával felszerelt járműve ezúttal Nyugat- Nógrádban rögzített.

7. Gyalogost gázolt halálra egy salgótarjáni kamionsofőr

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 55 éves salgótarjáni kamionsofőr ellen, aki egy gyalogos-átkelőhelyen okozott halálos közúti balesetet.

6. 50 éves érettségi találkozón gyűltek össze a salgótarjáni gimnázium egykori diákjai

Különleges eseménynek adott otthont a Salgótarjáni Madách Imre Gimnázium az elmúlt napokban, ugyanis 50 éves érettségi találkozót tartottak az iskola egykori diákjai.

5. Buszsofőr mobillal: belső vizsgálat indult

Akár az állását is elveszítheti az a buszsofőr, aki vezetés közben mobilozott a minap egy Budapest-Salgótarján járaton. A férfit, aki szakadó esőben, a kormányon könyökölve vezette a járművet perceken át, az egyik utas vette videóra.

4. Kutyatámadás áldozatává vált egy lány Balassagyarmaton

Portálunk értesülései szerint kutyatámadás történt nemrégiben Balassagyarmaton, amely során egy 16 éves lányt szállítottak kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

3. Brutális sérülés: összeverekedett két férfi Salgótarjánban

Információink szerint összeverekedett két férfi péntek délután Salgótarjánban, a Bajcsy-Zsilinszky utcában, egy buszmegálló előtt. A helyszínre több rendőrautót is riasztottak. 

2. Elismeréseket adtak át a Nógrád Vármegyei Vadász- és Horgásznapon

A 30. Nógrád Vármegyei Vadásznapot és a 7. Horgásznapot ünnepelték Szécsényben. A szervezők színes programokkal, ínyenc fogásokkal is készültek. Mindezek mellett kitüntetéseket adtak át az arra érdemeseknek, valamint az új vadászokat is felavatták.

1. Esőben is nagyot szólt a szüreti mulatság Salgótarjánban 

Az esős időjárás sem szegte kedvét a helyieknek és környékbelieknek a salgótarjáni Kemerovó-lakótelepen, ahol immár ötödik alkalommal rendeztek szüreti mulatságot és felvonulást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában