Összetartozás

2024.09.17. 12:23

50 éves érettségi találkozón gyűltek össze a salgótarjáni gimnázium egykori diákjai

Különleges eseménynek adott otthont a Salgótarjáni Madách Imre Gimnázium az elmúlt napokban, ugyanis 50 éves érettségi találkozót tartottak az iskola egykori diákjai.

Sipos Nina Vivien

50 éves érettségi találkozó alkalmából gyűlt össze ismét a közelmúltban az akkori Salgótarjáni Madách Imre Gimnázium és Szakközépiskola Egészségügyi tagozatának IV. b osztálya. Az iskola egykori diákjai 1974-ben ballagtak el, s ugyan az évek során szétszóródtak, pályát módosítottak és családot alapítottak, de egy dolog állandó maradt mindannyiuk számára, az összetartozás érzése. Ötévente szoktak összegyűlni az osztály tanulói, volt tanáraik és osztályfőnökük, hogy beszámoljanak egymásnak sorsunk alakulásáról és beszélgessenek, mulassanak egyet közösen.

50 éves érettségi találkozón gyűltek össze a véndiákok
50 éves érettségi találkozón gyűltek össze a véndiákok
Forrás: Facebook

„Megható volt az a szeretetáradat, amit átéltünk. Távolság, betegség, egyéb akadályok ellenére is a legfontosabb volt, hogy újra lássuk egymást. Büszke vagyok arra, hogy ehhez a nagyszerű közösséghez tartozom. Remélem, még sokáig megadatik nekünk, hogy együtt lehessünk! Ehhez csak erőre és jó egészségre van szükség” – olvasható a Madáchos Hírmondó közösségi oldalán, ahol az egyik ünneplő „tanuló” bejegyzését osztották meg képekkel együtt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában