Bűnügy

1 órája

Brutális sérülés: összeverekedett két férfi Salgótarjánban

Információink szerint összeverekedett két férfi péntek délután Salgótarjánban, a Bajcsy-Zsilinszky utcában, egy buszmegálló előtt. A helyszínen jelenleg is több rendőrautó áll.

Forrás: Nool.hu

Fotó: Vendel Lajos

Az eset péntek délután történt, egy helyi szemtanú elmondása alapján a két férfi valamin veszekedett, mielőtt egyikük hirtelen neki rontott volna a másiknak. A helyszínre öt rendőr- és három mentőautó is kiérkezett.

— Az egyik bilincsben volt, a másik meg rángatózott a földön és küzdöttek a mentősök vele. Elég rossz állapotban volt ránézésre - nyilatkozott portálunknak egy, a helyszínen tartózkodó szemtanú, aki kérte nevének elhallgatását.

Hozzátette: a sérült személy igen nagy ütéseket kapott a fejére, a helyszíni ellátás és az állapotstabilizálás után kórházba is szállítottak a mentőszolgálat munkatársai. A másik, megbilincselt férfit a rendőrség vitte el. 

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot: azt közölték, hogy a jelenleg is folyó nyomozásal és intézkedésekkel kapcsolatban semmilféle információt nem áll módjukban megosztani.

 

 

 

 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában