Relax

2 órája

Alapi István „gyógyszere” a nehezebb napokra

Aki ismeri a salgótarjáni virtuózt az tudja, hogy az Edda gitárosának a zene a mindene.

Nool.hu

Nemrégiben arról beszélt, hogy fiatal zenészként komoly lehetőséget szalasztott el, hogy nemzetközi karriert építsen az USA-ban. Ezen persze már nem bánkódik, hiszen országhatáron belül és azon is túl nagy rajongótábora van legendás magyar együttesnek, de a pár éve alakult új formációnak, az Alapi Power Band-el is megtalálta számítását. Legutóbb a Zenthe Nyár programsorozat keretein belül láthatta őt – és barátait – a nagyérdemű a nógrádi megyeszékhelyen.

Alapi István
Alapi István a húrok közé csapott a megyeszékhely szívében
Fotó: Vendel Lajos / Forrás:  Nool.hu

A zene szeretet örök, és ha teheti, a koncertek fáradalmait is gitárral a kezében piheni ki. Legutóbbi bejegyzésében egy nyolc perces laza jazz-improvizációval lepte meg követőit. A kiváló „jammelést” pedig ajánlja mindenkinek, aki egy kis meditatív kikapcsolódásra vágyik. Természetesen nem maradtak el rajongói pozitív töltetű kommentjei sem.

Hogyha minden ember ennyire elhivatott lenne a saját munkája iránt és ennyire szeretné, mint Te, akkor a világ egy sokkal jobb és frusztrációktól mentesebb hely lenne

 – írja az egyik követője.

Nagyon sokan tanulhatnak tőled. Imádom ahogy játszol. Elég sokszor volt szerencsém előbben látni és hallgatni. Szuper jó vagy!

 – kommentálja a művel másvalaki.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában