Bunker

2 órája

Karaoke bulival ünnepli születésnapját a salgótarjáni Bunker

Fontos mérföldkőhöz érkezett Salgótarján egyik közösségi tere. Öt éve működik a Bunker, a kerek évfordulót születésnapi bulival ünnepelik meg.

Gulyás Edina

Öt évvel ezelőtt alakult meg a Kulturális Információs és Tanácsadó Egyesület Salgótarjánban. A szervezet és az általuk működtetett Bunker közösségi tér így születésnapot ünnepel október 25-én, pénteken 18 órától. 

Bunker
Jakab Zsolt a Bunker ötéves születésnapjáról beszélt
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool

Élő zene, karaoke is lesz a születésnapi programok között

– A Bunker kezdetben a Bajcsy-Zsilinszky úton várta az érdeklődőket, majd 2022-től, a városvezetés jóvoltából, a Budapesti útra költöztünk. Az itt található 200 négyzetméteres területű közösségi teret évről évre többen látogatják – tájékoztatta portálunkat Jakab Zsolt, az egyesület elnöke. 

Mint mondta, a születésnapi programot a Bunkerben népszerű rendezvényekből állították össze, így lesz élő zenés karaoke, tombola és finom babgulyással várják a vendégeket. Az este bárki számára ingyenesen látogatható, de előzetes regisztrációhoz kötött. Akik szeretnék együtt ünnepelni a közösségi tér ötödik évfordulóját a szervezőkkel, az egyesület közösségi oldalán jelezhetik részvételi szándékukat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában