Soha nem adjuk fel

2 órája

Menczer Tamás: mi, magyarok mindig összefogtunk

– Jogunk van ahhoz, hogy a jelenkor válságaira a magyar érdekeket szem előtt tartva magyar válaszokat adjunk, ez alapvető szuverenitási kérdés – szögezte le csütörtöki Facebook-bejegyzésében Menczer Tamás.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója

Forrás: Menczer Tamás Facebook-oldala

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója hozzátette: az nem lehet, hogy országunkról, sorsunkról, a gyermekeink és unokáink életét alapvetően befolyásoló kérdésekről mások döntsenek helyettünk, amiként az sem lehetséges, hogy a szuverenitásunkról lemondjunk, vagy hogy alapvető és sorsfordító kérdésekben mások az akaratukat ránk kényszerítsék, megmondva nekünk, miként kell élnünk.

A politikus szerint sosem voltunk olyan közel egy harmadik világháborúhoz, egy atomháborúhoz, mint napjainkban.

Óriási erők akarnak bennünket belenyomni a háborúba, de mi kitartunk a magyar válasz mellett! A háborúra a magyar válasz a béke. Azonnali, feltétel nélküli tűzszünetre és béketárgyalásokra van szükség

– figyelmeztetett Menczer Tamás, aki korunk másik nagy kihívásával, a népvándorlással kapcsolatban kijelentette: hazánknak e tekintetben is kezdettől igaza van, ezt mutatják a bűncselekmények, a terrortámadások, a párhuzamos társadalmak, amelyekkel szemben a magyar válasz a biztonság.

Elutasítjuk, hogy a háború, a szankciók és a rossz döntések árát velünk fizettessék meg és hogy a keleti és nyugati világot gazdasági értelemben szétválasszák. Erre a magyar válasz a gazdasági semlegesség, az együttműködés a gazdaság, a kereskedelem területén a világ minden tájával, mert ez az egyetlen út közös eredményeink – a családtámogatások, a munkahelyek, a rezsicsökkentés, a 13. havi nyugdíj – megvédéséhez, és új céljaink – a keresetek növelése, a megfizethető lakhatás, a családok és vállalkozások további támogatása – felé

– hangsúlyozta a kormánypártok kommunikációs igazgatója, rámutatva, hogy mi, magyarok a nehéz helyzetekben mindig összefogunk, a másik mellé állunk, példát veszük hős elődeinkről és rendezzük a sorokat, egyetértési pontokat alakítunk ki egymással, megállapodva abban, hogy mik a céljaink.

„Mi a bajban soha nem adjuk fel, mi a bajban mindig harcolunk és a végén mindig győzünk!” – zárta posztját a politikus.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában