Szerelem van a levegőben?

2 órája

Szorcsik Viki már nem szingli? – egy titokzatos férfival pózol a paradicsomban

A salgótarjáni színésznő a napokban utazott Madagaszkárra, ahová a közösségi oldalán megosztott képek alapján nem egyedül érkezett. Szorcsik Viki egyik fotóján egy jóképű férfihoz bújik oda.

Nool.hu

A Jóban Rosszban szexi színésznője éppen Madagaszkáron vakációzik, a Ripost információi szerint három hetet tölt a paradicsomi szigeten. Szorcsik Viki legutóbb Kulcsár Edina volt férjéhez, Csutihoz került közelebb, de a románc nem tartott sokáig. A műsorvezetőnő pedig már nagyon vágyik a szerelemre, de az igazi még úgy látszik várat magára.

Szorcsik Viki már régóta várja, hogy rátaláljon a szerelem
Szorcsik Viki már régóta várja, hogy rátaláljon a szerelem
Fotó: Móricz István / Forrás: MW

Szorcsik Viki a napokban utazott Madagaszkárra, ahonnan több fotót is posztolt több mint 70 ezer követővel rendelkező Instagram-oldalára. Az egyiken egy titokzatos idegennel pózol, testbeszédükből pedig nagyon úgy tűnik, több van köztük puszta ismeretségnél. A fotót a Metropol szúrta ki, amelyet ide kattintva tekinthet meg. 

A 46 éves színésznő tavaly egy Youtube-csatornát is indított, amelyre a világ különböző pontjain tett látogatásairól mesélt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában