Konyha

2 órája

Gáspár Bea új könyvében a tradicionális roma konyha lesz a középpontban

Gáspár Bea mindig is ismert volt kiváló háziasszony szerepéről. Már a Győzike Show-ban is sürgött forgott a konyhában. Később pedig főzőversenyt is nyert.

Gáspár Bea nem szokványos háziasszony. Sürög-forog a konyhában, felnevelt két gyereket, számos televízió műsorban szerepelt már. Az ételek készítését nem csak hobbijának tekinti, de hivatásának is immár. Elindította a Bea konyhája facebook csoportot, ahol a főzni vágyók kedvükre szemezgethetnek a receptek közül és követhetik Bea asszony mindennapjait. 

Gáspár Bea a konyhában sürög-forog
Gáspár Bea a konyhában sürög-forog

"Szeretném ebben a kötetben átadni a roma kultúra, gasztronómia, ételérzés minden szépségét. Ez a munka még számomra is sok újdonságot tartogat, ezért Izabella és Pálinkás Zsolt séf is sokat segített. A stylingért pedig Győző felelt, akinek meglepően jó ötletei voltak, otthonról elhozott minden családi ereklyét kelléknek" – hangsúlyozta Bea a Blikknek adott interjúban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában