Nool.hu videó

2024.09.17. 11:20

Mindkét salgótarjáni csapat győzelemmel rajtolt a bajnokságban (fotók, videó)

A hétvégén megkezdte bajnoki szereplését a Csépe Salgótarjáni SKC női és férfi csapata is.

Nool.hu

NB II., C-csoport, férfiak, 1. forduló:

A Strandépítők csapata (kékben) magabiztosan indította a szezont
A Strandépítők csapata (kékben) magabiztosan indította a szezont
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool.hu

Csépe Salgótarjáni SKC – VS Dunakeszi 35–23 (18–12)
Salgótarjáni Városi Sportcsarnok, 200 néző, vezette: Hovány, Ubornyák.
Salgótarján: Jónás Bálint, Toarniczky Máté, Kelemen Krisztián Attila (kapusok), Dancs Máté (5), Tóth Patrik Róbert (5), Kónya Dávid (3/1), Fedor Bence (4), Szepesi Noel (3), Ivitz Balázs (3), Németh Kornél (1), Békési Dominik (3), Nagy Tamás (2), Csuka Balázs Richárd (5), Kecskés Levente (1). Vezetőedző: Szabó Tamás.
A Dunakeszi legjobb gólszerzői: Sági Levente (5), Kovács Márton (3), Szladovics Máté (3), Tősér Máté (3).

Szabó Tamás: – Végre újra tétmérkőzést játszhattunk. Fiatal ellenfelünkkel szemben végig a kezünkben tudtuk tartani a mérkőzést és magabiztos győzelmet arattunk. Voltak jó periódusaink, akadtak hibák is jócskán, de egy 12 gólos győzelem után nem fogalmaznék meg nagyobb kritikát. Inkább örülök, hogy mindenki tudott játszani és minden mezőnyjátékosunk gólt is szerzett. Szurkolóinknak köszönjük a buzdítást.

További eredmények: BVSC-Zugló – Szalézi-Kolorcity Kazincbarcika 30–30, Gödöllői KC – Füzesabonyi SC 32–25, ÓAM-Ózdi Kkft. – Váci FKA 35–31.

NB II., C-csoport, nők, 1. forduló:
BVSC-Zugló – Csépe Salgótarjáni SKC 19–25 (11–9)
Budapest, BVSC-Zugló edzőcsarnok, 50 néző, vezette: Herbert, Szűcs.
Salgótarján: Csiki Andrea, Kovács Enikő (kapusok), Jelencsity Lili (4), Ponyi Anita (3/1), Fülöp Mónika, Szabó Sára, Vati-Nagy Petra (2), Szarvasné Kaczur Dominika Luca, Szarvas Nóra (11), Blaskó Viviána (5/1), Fülöp Noémi, Golyán Anna. Vezetőedző: Danyi Bence.
A BVSC legjobb gólszerzői: Vas Viktória (4), Maczkó Noémi (4).

Danyi Bence: – Nem kezdtük jól a mérkőzést, támadásban és védekezésben is egyaránt sokat hibáztunk, amit a hazai csapat rendre kihasznált és ugyan minimálisan, de folyamatosan előnyben játszott. Az említett rossz kezdésnek köszönhetően kétgólos hátránnyal vonultunk pihenőre. Azonban a félidőben sikerült rendeznünk a sorainkat és a játék összes elemében jobb teljesítményt nyújtottunk. Ennek köszönhetően nyolc góllal sikerült megnyernünk a második játékrészt. Büszke vagyok a lányokra, mert megmutatták, hogy van tartásuk és képesek bármilyen helyzetből felállni. Ebből merítünk erőt és készülünk a következő hazai mérkőzésre.

További eredmények: VS Dunakeszi – Vác U21 35–29, Hatvani KSZSE – Eszterházy SC U21 35–26, Mogyoródi KSK – Gödi SE 14–41.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában