Kosárlabda

2024.08.12. 12:40

SKSE – Megkezdik a felkészülést a salgótarjáni kosarasok

Már hat edzőmeccs szerepel az NB I/B Piros csoportjára készülő Salgótarjáni KSE naptárában.

Nool.hu

Mint azt Dániel Péter, a felnőttcsapat vezetőedzője a klub honlapján nyilatkozta: fiatal együttessel kezdik meg a munkát.

Megkezdik a felkészülést az SKSE játékosai
Látványos SKSE meccsekből az új szezonban sem lesz hiány
Fotó: Szabó Péter / Forrás: Nool.hu

– A felkészülést augusztus 12-én, hétfőn kezdjük, nagyrészt napi két edzéssel. Fiatalok vagyunk, talán a DEAC U23-as csapata után mi leszünk a legalacsonyabb átlagéletkorú együttes a mezőnyben, mindössze két olyan játékosunk van, akik még az előző évezredben születtek, éppen ezért rengeteg belefektetett munkával fogjuk kompenzálni a rutin és a tapasztalat viszonylagos hiányát – vázolta az SKSE edzője, aki már a felkészülési mérkőzésekről is be tudott számolni.

– A naptárunkban egyelőre hat edzőmeccs szerepel, ami esetleg még tovább bővülhet. E hónap 23-án Százhalombattára, majd 31-én Fótra látogatunk, szeptember 6-án és 7-én pedig Losoncra vagyunk hivatalosak egy kétnapos nemzetközi tornára. Pénteken a Svit ellen vívjuk az elődöntőt, majd szombaton a MAFC, vagy a Losonc ellen a helyosztót. Szeptember 14-én a Tiszaújvárost látjuk vendégül, majd 20-án idegenben is megmérkőzünk a Phoenix csapatával – nyilatkozta Dániel Péter.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában