Tűzeset

2 órája

Lakóház és műhely lángol Kisecseten

Körülbelül százötven négyzetméteren lángol teljes terjedelmében egy lakóház és egy műhely Kisecseten. A helyszínre a berceli, a rétsági és a balassagyarmati hivatásos tűzoltókat, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották.

Sipos Nina Vivien

Juhász László, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy egy lakóház és a vele egybeépített műhely lángol százötven négyzetméteren Kisecseten, az Akácfa úton. A berceli és a rétsági hivatásos tűzoltók érkeztek ki a helyszínre, akik négy vízsugárral sikeresen megakadályozták a lángok továbbterjedését. A munkálatok közben a helyiségekből két gáz, két oxigén- és egy acetilénpalackot hoztak ki az egységek, amelyeket nem ért el a tűz, ezeket jelenleg is hűtik a szakemberek. Az utómunkálatokra a balassagyarmati hivatásos tűzoltók is elindultak, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a tűzesethez tart.

A hivatalvezető érdeklődésünkre elárulta, hogy személyi sérülés nem történt az eset során.

A tűzoltó egységek sikeresen megakadályozták a tűz továbbterjedését a helyszínen. Az érintett házban összesen nyolcan éltek, számukra lakosságvédelmi intézkedésre lesz szükség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában