Biliárd

2 órája

Az országos döntőben is jól céloztak a salgótarjániak

Kimagaslóan szerepeltek a Klub Sese biliárdosai a 8-as játéknem minapi országos bajnokságán.

Nool.hu

A klub honlapjának beszámolója szerint a negyvenkét fős mezőnyben Solymosi Gábor az első-, a családi tragédia után asztalhoz álló Bezdán Attila pedig a második helyet szerezte meg. Előbbi sportolónk sikerével az összetettben is átvette a vezetést és továbbra is jó eséllyel pályázik az abszolút bajnoki cím megszerzésére.

Solymosi Gábor a versenyt követő nyilatkozatában elmondta, hogy a jó játékához nagyban hozzájárultak a kezdései, mivel szinte minden esetben el tudott indulni ezekből. A döntőre kissé elfáradt ugyan, ő is tudta, hogy ellenfele sokkal nehezebb helyzetben van nála, és ez kicsit mindkettőjük játékára rányomta a bélyegét.

Az összetett bajnokság élmezőnyének állása: 1. Solymosi Gábor (Klub Sese) 495 pont, 2. Varga Bence (8-9-10 Biliárd Sport Egyesület) 490, 3. Bezdán Attila (Klub Sese) 425, 4. László Dániel (Klub Sese) 400, 5. Haller Zoltán (Gyömrői SE) 360, 6. Ujfalusi Péter (Klub Sese) 340.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában