Nool.hu videó

2024.07.25. 19:10

Kerti partin perdültek táncra a szépkorúak Somoskőújfaluban (videó)

Mede Endrénének és Révay Judit gondozóknak köszönhetően az év legmelegebb hónapjaiban sem unatkoznak a szépkorúak a somoskőújfalui Naplemente Idősek Klubjában. Szerda délután kerti partin mulattak, ahová meghívták a salgóbányai Várkapu Idősek Klubjának a tagjait is. Élő zenével, gulyáslevessel és lekváros buktával is kedveskedtek a vendégeknek.

Gerhát Karina

Minden évben összejövetelek koronázzák meg azt a több esztendeje tartó jó kapcsolatot, amely a somoskőújfalui Naplemente Idősek Klubja és a salgóbányai Vaskapu Idősek Klubja között alakult ki. Idén sem volt ez másképp, most kerti partin mulattak együtt. Már reggel óta nagy volt a sürgés-forgás a klubban, hiszen a gondozók és a tagok közösen főzték a gulyáslevest a vendégeknek. A finom lekváros bukták pedig Molnár Lászlóné kezei között készültek.

Jól szórakoztak a szépkorúak a kerti partin
Jól szórakoztak a szépkorúak a kerti partin
Fotó: Hüvösi Csaba / Forrás: Nool.hu

A korai délutáni órákban meg is érkeztek a várva várt vendégek, akiknek a helyiek még elő zenével is kedveskedtek, a talpalávalót Bíró Gábor szolgáltatta. Remekül telt az együtt töltött néhány óra, a finom ebédet követően a szépkorúak közösen dalolták az örökzöld slágereket, de olyanok is akadtak, akiknek mindez nem volt elég, hiszen még táncra is perdültek.

A finom ebédet követően a szépkorúak közösen dalolták az örökzöld slágereket
A finom ebédet követően a szépkorúak közösen dalolták az örökzöld slágereket
Fotó: Hüvösi Csaba / Forrás:  Nool.hu

Hasonló kerti partit tartanak majd augusztusban is

Mede Endréné portálunknak elmondta: a nyári programoknak ezzel még nincs vége, hiszen augusztus közepén hasonló kerti partin látják vendégül a zagyvapálfalvai Aranykor Idősek Klub tagjait, akikkel szintén évek óta jó kapcsolatot ápolnak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában