Drogot árult

57 perce

Füstöt terjesztő dílerre csaptak le a zsaruk Salgótarjánban (videó)

Egy belvárosi társasházban csaptak le a nógrádi zsaruk egy salgótarjáni terjesztőre, aki a bevételből fizette az albérletét és biztosította a megélhetését. A férfi rendszeresen „füstöt” árult vevőinek.

Nool.hu

Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője portálunkkal közölte: egy salgótarjáni középiskola szomszédságában árult rendszeresen „füstnek” nevezett új pszichoaktív anyagot vevőinek az az 50 éves helyi férfi, akit a Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói – a hosszan tartó alapos adatgyűjtés és felderítőmunka eredményeként – a rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Cserhát Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály beosztottjaival közösen minap lakóhelyén fogtak el.

füst, díler
A füstöt terjesztő salgótarjráni férfit egy társasházban fogták el a rendőrök
Forrás: Police.hu

Füstöt árult az iskola közelében

– Az idén januárban kezdődött nyomozás során elfogott férfit munkatársaink előállították a rendőrkapitányságra, ahol oktatási feladatok ellátására rendelt épület közvetlen környezetében kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és kábítószer birtoklás vétség elkövetése miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását az illetékes ügyészségen – ismertette a szóvivő.

Buda Gábor hozzátette, hogy a nyomozók a férfi lakóhelyén tartott kutatás során a tiltott szer fogyasztásához használt eszközöket és anyagmaradványokat, valamint bruttó 8,22 gramm kábítószer gyanús zöld színű növényi törmeléket foglaltak le, amelyen az alkalmazott gyorsteszt Cannabis jelenlétét mutatta, amely kábítószernek minősül.

Így fogták el a terjesztőt:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában