Országjárás

2 órája

Civilek figyelem! Hamarosan kiírják a NEA pályázatokat

Hamarosan kiírják a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatait. A civileknek szóló felhívásról országos roadshow keretében Salgótarjánban is tájékoztatják az érintetteket.

Gulyás Edina

Idén is országos roadshow keretében tájékoztatják a Nemzeti Együttműködési Alap aktualitásairól az érintetteket. A civileknek szóló tájékoztatót november 26-án tartják meg Salgótarjánban. Az alkalomra ahogy az előző években, úgy a tervek szerint idén is ellátogat Szalay-Bobrovniczky Vince, a civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára.

civilek
Pályázhatnak a civilek
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool

A legfontosabb aktualitásokról értesülhetnek a civilek

– Várhatóan november 12-én írják ki a NEA pályázatokat, amelyek iránt egyre nagyobb az érdeklődés a civil szerveztek körében – tájékoztatta portálunkat Vadasi Zsuzsanna, a Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ vezetője. 

Hozzátette: a pályázatokról és a civileket érintő egyéb aktualitásokról hallhatnak az érintettek az országos roadshow salgótarjáni állomásán, amit a városházán tartanak november 26-án, 17 órától. A tervek szerint erre az alkalomra ellátogat Szalay-Bobrovniczky Vince is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában