Bűnügy

2 órája

Kerékpárost gázolt a 23-as főúton az ismeretlen tettes, keresi a rendőrség

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen, aki balesetet okozott a 23-as úton, majd megállás nélkül elhagyta a helyszínt.

Amint arról portálunk is beszámolt, október 10-én történt a baleset. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a tettes október 10-én 6 óra körül közlekedett vélhetően tehergépkocsival Nemti felől Bátonyterenye irányába. A gépjármű hatósági jelzése ismeretlen.

Kerékpárost gázolt a 23-as főúton
Kerékpárost gázolt az ismeretlen tettes, szemtanúkat keres a rendőrség
Fotó: Illusztráció: Pexels

Az út 4-es kilométerszelvényénél gépkocsija elejével elütötte a vele azonos irányban haladó kerékpárost, aki emiatt az út menti árokba esett és sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen elkövető járművével megállás nélkül továbbhajtott Bátonyterenye irányába.

A a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki látta a történteket és információval rendelkezik a balesetről, jelentkezzen a közlekedésrendészeti alosztályon (Salgótarján, Kossuth út 5.) személyesen, vagy bejelentést tehet telefonon a 06-32-411-255-es hívószámon, az ingyenesen hívható 06-80-810-107-es Telefontanú zöldszámán, továbbá a 112 központi segélyhívón is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában