Halloween

2 órája

Megrendezték a halloweeni délelőttöt Balassagyarmaton

Lászlók Judit

Idén is megrendezték a már hagyománnyá vált halloweeni délelőttöt az őszi szünet előtti héten a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Szondi György Technikum és Szakképző Iskolában. Ennek keretében idegen nyelvi vetélkedőt és vidám programokat szerveztek minap az iskola diákjainak.

„Idegen nyelvi vetélkedőnk az angolszász vidékről származó szokásokhoz kapcsolódott. Tudásban a 13.A osztályt idén sem lehetett felülmúlni, velük holtversenyben a 9.A osztály csapata végzett az első helyen” – olvasható az intézmény Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben. Hozzátették: „ a diákok kérésére ügyességi feladatok, tökfaragás, sütiverseny, halloweeni sminkverseny is színesítették a programot. Mivel ettől a tanévtől ökoiskola lettünk, az aula dekorációja az újrahasznosítás jegyében készült. Nagyon kreatív alkotások születtek a diákönkormányzat felhívására, a legeredetibb halloweenes díszeket a 9.A osztály készítette.”

Az iskola a bejegyzésben kiemelte, hogy a segítőik a nyelvtanárok és a szépész oktatók mellett idén is a Egyesek Ifjúsági Egyesület szécsényi önkéntesei voltak, akik a tanulók kreativitását és ügyességét tették próbára. 

„A diákprogram sikerét mutatja, hogy a délelőtt folyamán közel száz tanuló vett részt az egyes feladatokban, és idén a korábbinál többen be is öltöztek a vidám jelmezekbe. A kozmetikus és a fodrász tanulók a fesztiválnak megfelelő sminket és frizurát készítettek.” – írták a közleményben. 



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában