Nool.hu podcast

2024.08.29. 11:16

Biztonságos közlekedésre hívják fel a figyelmet a nógrádi rendőrök (podcast)

Sok teendőjük akadt szűkebb hazánk rendőreinek az elmúlt hét során, akik tolvajt fogtak, de folyamatosak a közúti ellenőrzések is szűkebb hazánkban. Emellett pedig hamarosan itt a tanévkezdés.

Nagy Orsolya

Biztonságos közlekedésre hívják fel a figyelmet a nógrádi rendőrök

Mint arról Tamás-Kovács Andrea, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense beszámolt, fényes nappal tört be a helyi dohányboltba egy bárnai férfi, de csak rövid ideig örülhetett zsákmányának, ugyanis egy órán belül elfogták a rendőrök.

Hozzátette: a sebességtúllépés, az elsőbbség és előzés, valamint a kanyarodási és irányváltoztatási szabályok megszegése, továbbá az ittas vezetés jelenleg is a főbb baleseti okok között szerepel. A sajtóreferens éppen ezért elárulta, mit kell tenni a balesetek megelőzése és a közlekedésbiztonsági helyzet további javítása érdekében.

Tamás-Kovács Andrea emellett arra is kitért, hogy a vakáció utolsó napjaiban felhívják a figyelmet arra, hogy jövő hétfőtől a közlekedők is megnövekedett forgalomra számíthatnak a reggeli és a délutáni órákban az óvodák és a tanintézmények környékén, hiszen kezdődik az iskola, így fontos ügyelni a közlekedésbiztonságra.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában