Nool.hu podcast

2024.09.11. 13:52

Milyen vitaminokat szedjünk ősszel? (podcast)

Hivatalosan elkezdődött az ősz, az időjárás is egyre hűvösebb és csapadékosabb, hamarosan pedig megjelennek a betegségek is. Éppen ezért Kovács Hetti salgótarjáni szakember mindenkinek azt tanácsolja, időben készítse fel a szervezetét a hidegebb időszakra.

Nagy Orsolya

Fontos felkészíteni a szervezetünket az őszi időszakra, de az év minden egyes időszakában elengedhetetlen a tudatosság, nem csak évszakváltáskor – hívta fel a figyelmet Kovács Hetti salgótarjáni egészségmentor és természetgyógyász. 

Kovács Hetti, természetgyógyász, vitamin
Kovács Hetti arról beszélt, milyen vitaminokat érdemes szedni ősszel
Fotó: Hüvösi Csaba / Forrás: Nool

Mire figyeljünk a vitaminok vásárlásakor?

Mint fogalmazott, nagyon fontos a megfelelő és minőségi vitaminok bevitele, mint például a C-, vagy D-Vitamin, de az Omega3 is. Emellett pedig ügyelni kell arra is, hogy milyen a táplálkozás minősége, de például a megfelelő alvás, a rendszeres testmozgás és a lelki egyensúly is fontos az egészség megőrzésében. A salgótarjáni szakember azt is elárulta, mire kell ügyelni a vitaminok vásárlása során, de tapasztalatát is megosztotta velünk, miszerint még mindig kevesen vannak, akik tudatosan élnek és készülnek az őszi, náthás időszakra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!