Olvasnivaló

2024.10.01. 10:52

Ősszel is izgalmas kötetekkel vár a salgótarjáni könyvtár

Veres Edina

Szeptember hónap sem telhet el úgy, hogy a Balassi Bálint Könyvtár ne ajánljon olvasnivalót a könyvek szerelmeseinek. Az olvasókat körülölelheti az ősz varázsa a Balassi Bálint Könyvtárnak köszönhetően. A salgótarjáni székhelyű bibliotéka Facebook-oldalán számolt be arról, hogy szeptemberi könyvajánlójukban a fák susogása és az égbolt végtelen kékje keveredik a legszebb történetekkel.

„Találj menedéket a lombkorona alatt, és hagyd, hogy ezek a könyvek elrepítsenek a természet csodái közé, miközben a lelkedet mély érzelmekkel töltik meg” – olvashatók az intézmény kollektívájának olvasókhoz intézett szavai a közelmúltban megjelent bejegyzésben. A videós összeállításban ismét tíz könyv kapott helyet. A kötetek között található például Allegra Gucci A játszma vége című naplószerűen megírt könyve, Iglódi Csaba családregénye, a Dreher-szimfónia, vagy épp a Saját utakon nevet viselő írás, amelyben 15 vagány nő igaz története olvasható Mörk Leonóra tolmácsolásában. Emellett a desszertek kedvelői is találhatnak maguknak kedvükre való olvasmányt az összesen 100 receptet szemléző Fenséges mentes sütemények című könyv képében, amelyet Horváth Judit és Egri Katalin jegyez szerzőként.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában