Változik a történelmünk

3 órája

Emberek az emberiség előtt

Merész kijelentések sora hangzik el a Netflixen látható Emberek az emberiség előtt című dokumentumfilmben. Graham Hancock újságíró már évtizedek óta kutatja a valódi eredettörténetünket, illetve egy elveszett kultúrát, amely minden bizonnyal átadta fejlett tudását és technológiáját a vadászó-gyűjtögető ősembereknek.

Sipos Nina Vivien

Graham Hancock nevével akkor találkoztam legelőször, amikor láttam a Netflixen az Emberek az emberiség előtt című dokumentumfilmjét, amelyben megcáfolja az eddig ismert történelmünket. Olyan ősi leleteket mutat be, amik szerint az emberek sokkal régebb óta járják a földet, mint azt a történészek és régészek gondolták. Kóklernek, áltudósnak és mondvacsinált archeológusnak tartják őt a szakmabeliek, pedig Graham Hancock nem más, mint egy újságíró, aki dacolva az elavult és megingathatatlan „tényekkel”, mer az újabb hipotéziseknek és frissebb bizonyítékoknak teret adni. 

A Netflix kínálatában található Graham Hancock dokumentumfilmje
A Netflix kínálatában található Graham Hancock dokumentumfilmje
Forrás: Pixabay

Ennek fényében a kérdésem csupán ez: eleve nem az a dolguk az újságíróknak, hogy kiderítsék az igazságot?

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában