Emlékezés

2 órája

Újabb portré kerül a salgótarjáni civilek emlékfalára

Újabb fotóval bővül a salgótarjáni civil központ közösségi terében látható arcképcsarnok. A Civilek a városért elnevezésű emlékfallal azok előtt hajtanak fejet, akik sokat tettek Salgótarján civil életéért.

Gulyás Edina

A Civil ősz rendezvénysorozat keretében szervez programot a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány Civil elődeinkre emlékezünk címmel. Az október 28-i eseményen újabb portréval bővül a civil központ közösségi terében lévő emlékfal.

emlékfal
Újabb portré kerül a civilek emlékfalára
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool

Emlékfal őrzi a civilek munkásságát

– A Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány kuratóriuma határozta el, hogy létrehozza a Civilek a városért emlékfalat, a civil központ közösségi terében azzal a céllal, hogy ezáltal is őrizzük az ide kerülők emlékét, tudásukat és munkásságukat – közölte portálunkkal Vadasi Zsuzsanna, a Nógrád Vármegyei Civil Szolgáltató és Közösségi Központ vezetője. 

Hozzátette: a hétfőn 14 órakor kezdődő rendezvényen újabb köztiszteletben álló személy portréját helyezik ki ünnepélyes keretek között. Dr. Horváth Emilné, Nagy Ferencné, Nándori Ferencné, Szilasi András, Torják Vilmos fotói mellé dr. Kecskeméti Sándor fényképe kerül az emlékfalra, majd kötetlen, baráti beszélgetés várja az emlékezőket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában