Nool.hu podcast

2024.07.22. 13:50

Kékfény: Nógrád-szerte kattantak a bilincsek (podcast)

Az elmúlt hét legfontosabb bűneseteiről is beszámolt Tamás-Kovács Andrea, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense portálunk podcast-adásában.

Gulyás Edina

Akadt dolguk az elmúlt héten is szűkebb hazánk rendőreinek, több esetnél is intézkedtek. Többek között erről is beszélgettünk Tamás-Kovács Andreával legújabb podcastünkben. A rendőr őrnagy felidézte, hogy egy rimóci férfi még május végén autót akart magának szerezni azért, hogy egy közeli település báljába eljusson. Tudta az egyik falubelijéről, hogy hol tartja az autói pótkulcsait ezért elment a házához és a slusszkulcsokat magához vette. Először mind a két járművet átnézte, talál-e bennük értékeket, majd az egyikkel elindult a bálba. Oda azonban nem jutott el, mivel már a kiállásnál gondjai adódtak. Először a másik ott parkoló kocsi oldalát húzta végig, majd az utcára érve a lakóházzal szemközti árokba hajtott. A férfi elszaladt, azonban nem futott messzire, ugyanis meglátott a közelben egy nyitott autót. A kocsiban a slusszkulcs is benne volt, azonban ezzel sem jutott el a rendezvényre, mert nem tudta beindítani.

Kékfény
Kékfény: Rongált, lopott, garázdálkodott, rendőrkézre került. Jármű önkényes elvétele miatt is felelnie kell
Fotó: Police.hu

– A nyomozás adatai szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható más bűncselekmények elkövetésével is a településen, ezért a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatását – hangsúlyozta a sajtóreferens, aki további eseteket is felidézett, de kitért a az online bűncselekmények megelőzésére is. Mindezeken túl a rendőrség által meghirdetett állásokról is beszámolt. Tartsanak ezúttal is velünk!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában