TOP Plusz

2024.06.29. 09:00

Megkezdődött a kerékpárút építése Szügy határában

Mint arról portálunkon korábban beszámoltunk Szügy önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz Élhető települések című kiírásán 303 millió forint támogatást nyert el. A pályázat keretében egyebek mellett kerékpárutat is alakítanak ki, amelynek munkálatai a napokban elkezdődtek.

Lászlók Judit

A település önkormányzata a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy megkezdődött a TOP Plusz Élhető települések című pályázat keretében a kerékpárút építése Balassagyarmat irányából. 

„Belterületen a jövő héten bontással kezdődik az építés, amellyel kapcsolatban a mai napon lakossági tájékoztatót tartottunk Juhász Attila építésvezető úrral. Amennyiben bármilyen probléma felmerül, akkor Verebélyi Tibort a 20/320-2784-es telefonszámon vagy Pityi Szabolcsot a 30/626-8233-as telefonszámon, továbbá Juhász Attilát a 20/550-4064-es telefonszámon lehet keresni. Az építkezés alatt kérjük szíves türelmüket!” – olvasható a bejegyzésben. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában