Top10

2023.12.04. 06:50

Havazás, balesetek, WC-ben bujkáló autótolvaj – ezeket olvastátok a legtöbben múlt héten

Összeválogattuk a hét legolvasottabb cikkeit nektek. Íme, ezek voltak az elmúlt 168 óra legfontosabb eseményei Nógrád vármegyében.

Nool.hu

10. A múlt héten megérkezett szűkebb hazánkba is a téli időjárás. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai havazás idején pedig folyamatosan azon dolgoznak, hogy az utak továbbra is rendben legyenek.

9. Balesetveszélyre figyelmeztet közösségi oldalán az Ipoly Erdő Zrt. Nyugat-Cserháti Erdészete.

8. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett, valamint hétrendbeli lopás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 24 éves salgótarjáni lakos ellen.

7. Fény derült szűkebb hazánk legeredményesebb vállalkozásainak névsorára kedden, amikor is Salgótarjánban, a vármegyeházán bemutatták a Nógrád Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara (NKIK), valamint a NAV Nógrád Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának TOP 50 nevű gazdasági kiadványát.

6. A biztonságos és balesetmentes közlekedés érdekében arra kéri szűkebb hazánk lakosait a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság, hogy a téli időjárási körülményekhez igazodva vegyenek részt a közúti forgalomban.

5. Adventi vásárt szervez a Kertvárosét Egyesület a Kemerovó lakótelepen december 17-én,vasárnap 13 órakor.

4. Csütörtökön hó esett Nógrád vármegye területén, csúszós lepellel beborítva a tájat és a közutakat is. A rendőrség fokozott óvatosságra kérte a járművezetőket, mivel aznap több baleset is történt szűkebb hazánkban az időjárás miatt.

3. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság egyenruhásai figyeltek fel egy zavartan viselkedő fiatal férfira.

2. Az Európai Unió tervezett módosítása szerint a jövőben új vizsgához és az úgynevezett B+ kategóriához kötnék bizonyos járművek vezetését. Soroljuk a részleteket!

1. Hétfőn délelőtt a Hunyadi utca elején két személyautó ütközött össze. Információnk szerint az egyik járműben egy kisgyermek is utazott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában