Jegyzet

9 órája

Peches nap

Nagy Orsolya

Vannak napok, amikor egyszerűen nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretném. Így volt ez a közelmúltban is, amikor bármihez fogtam, nem sikerült. Kezdődött azzal, hogy mikor beértem a munkahelyemre, akkor vettem csak észre, hogy nincs nálam az iroda kulcsa. Mint kiderült, otthon felejtettem, így rohanhattam haza érte. Mondanom sem kell, emiatt természetesen elkéstem és még ki is fáradtam.

Ezt követően el kellett intéznem néhány telefont, de valahogy az sem jött össze. Először egy ügyintézővel beszéltem, aki kapcsolt egy másikat, aztán megint mást kapcsoltak, majd végül megszakadt a vonal. Nem sokkal később az egyik orvost kellett felkeresnem, de őt sem értem el egyáltalán. Mintegy tízszer hívtam, de teljesen hiába. Mikor nagy nehezen sikerült elérnem őt telefonon, végül nem tudott segíteni, így nem lettem előrébb az ügyemmel. Miután sikerült kicsit megnyugodnom, a délutáni órákban útnak indultam vásárolni, gondoltam, ez majd kikapcsol. Természetesen nem így lett, mert nem volt az a termék a boltban, amire szükségem lett volna. Végül fodrászhoz volt időpontom, ahová elmentem ugyan, de ő elfelejtett és hiába hívtam, nem vette fel a telefont. Vártam húsz percet, amikor visszahívott és közölte, hogy sajnos kiment az időpont a fejéből. Ezen már meg sem lepődtem.

Egy ilyen peches nap után pedig másra sem vágytam igazán, minthogy otthon bedőljek az ágyba és aludjak egy nagyot. Így is történt, és csak remélni tudtam, hogy a következő nap majd talán egy kicsivel legalább jobb lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában