Közlekedés

2023.12.03. 08:27

Kisiklott a vonat Berkenye és Magyarkút között

Tizenketten tartózkodtak a vonaton, személyi sérülés nem történt.

Nool.hu

A MÁVINFORM tájékoztatása szerint szombaton a Diósjenőről Vácra 16:33-kor elindult S750-es vonat egyik tengelyével siklott Berkenye és Szokolya között. A vonaton tizenketten utaztak, személyi sérülés nem történt.
A műszaki mentés ideje alatt szünetelt a forgalom Diósjenő és Szokolya között. A Vác-Diósjenő-Balassagyarmat vonalon hosszabb eljutási időkre kell számítani. 

Hétfőig pótlóbuszok szállítják az utasokat

Várhatóan december 4-én, hétfőn indulhat újra a vonatforgalom Diósjenő és Szokolya között, addig Vác-Berkenye-Nógrád-Diósjenő között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Hosszabb eljutási időre kell számítani a Vác-Balassagyarmat vonalon.

Vácról 7:38-tól, az 32252-es számú vonattól kezdve Vác és Szokolya között kétóránként közlekednek vonatok. Szokolyáról 9 órától (32217-es vonattól kezdve) páratlan órakor fordulnak vissza Vác felé. Vác és Diósjenő között pedig pótlóbuszok szállítják az utasokat. A buszok Vácon a Galcsek György utcából indulnak, Kisvác, Berkenye, Nógrád érintésével érik el Diósjenőt. Balassagyarmat és Diósjenő között közlekednek a vonatok.

A buszok megállási helyei:

  • Vác autóbusz állomás
  • Vác, Oktatási Centrum (Volánbusz megállóhely)
  • Berkenye vasútállomás
  • Nógrád vasútállomás (Volánbusz mh.)
  • Diósjenő vasútállomás

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában