Bulvár

2024.08.13. 16:04

Csak az örökbefogadás jöhet szóba Gáspár Evelinnél?

Vajon megismétli magát a történelem?

Nool.hu

Gáspár Evelin már 25 évesen kijelentette Joshi Bharat műsorában, hogy egyszer azért férjhez menne, de nem akar gyereket szülni.

csak az örökbefogadás
Csak az örökbefogadás jöhet szóba
Forrás: Bors / TV2

Szülei már korábban is hallották tőle ezt a felvetést, de eddig nem vették komolyan. Remélték, hogy majd minden megváltozik. Idén nyáron 30 éves lett Evelin, és most úgy gondolja, egyszer azért

örökbe fogadna egy gyermeket, de továbbra sem szeretne egy terhességet kihordani.

A csinos lány úgy érzi, nincs könnyű helyzetben, a magánéletére is kihat, hogy közszereplő lett.

– Az idő megy fölöttem is, én készen állnék arra, hogy valakihez hozzámenjek, de gyereket nem szeretnék ebbe a világba, ami a pusztulás szélén áll – mesélte a Kiskegyed.hu portálnak pár évvel ezelőtt. – Sajnos volt olyan randim, amikor a srác csak arról kérdezősködött, hogy milyen az anyagi hátterem, és azt tapasztaltam, hogy sokan csak arra vágynak, hogy egy celeb nőjük legyen, de a lelkivilágom nem érdekli őket igazán. Bennem nem jöttek még elő az anyai ösztönök, és még nem találtam meg azt a férfit, akinek szülnék – mondta ezt a Kiskegyed.hu-nak Evelin 27 évesen.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!