Kulturális Örökség Napjai

5 órája

Speciális tárlatvezetés várja vendégeit az Ipolytarnóci Ősmaradványok lelőhelyen

A Kulturális Örökség Napjai elnevezésű nemzetközi eseményhez csatlakozva speciális tárlatvezetéssel készül az Ipolytarnóci Ősmaradványok bemutatóhelyen.

Gulyás Edina

Az Ipolytarnóci Ősmaradványok idén is csatlakozik a Kulturális Örökség Napjai elnevezésű, nagyszabású nemzetközi eseményhez, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet Európa gazdag és változatos kulturális örökségére – adták hírül a bemutatóhely közösségi oldalán. Hozzátették: ezen alkalmakkor számos országban egyszerre nyitják meg kapuikat azok a helyszínek, amelyek általában zárva vannak a nagyközönség előtt.

Speciális tárlatvezetés az ősmaradványoknál
Speciális tárlatvezetés várja a látogatókat az ősmaradványoknál
Fotó: Illusztráció MW

A programsorozathoz kapcsolódva szeptember 21-én és 22-én 9-16 óra között ingyenes látogatási lehetőséggel, 10.40 órától pedig mindkét nap speciális tárlatvezetéssel készülnek Ipolytarnócon, amely során bevezetik a műhelytitkokba a látogatókat. 

Ingyenes a speciális tárlatvezetés, de regisztrálni kell

Az azon való részvétel – a korlátozott létszám miatt – előzetes regisztrációhoz kötött, amit KON regisztracio tárgymegjelöléssel az [email protected] e-mail címre küldött üzenettel tehetnek meg az érdeklődők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában