Krimi

2 órája

Szörnyű riasztás: egykori tanárát próbálta újraéleszteni a piliscsabai tűzoltó

Az idős asszony valamikor a testnevelő tanára volt, nem csoda, hogy a halála nagyon megviselte a parancsnokot.

MW

A tűzoltó parancsnok kezdte el az újraélesztést

Forrás: Piliscsabai Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Aki életmentéssel foglalkozik, elképzelni sem tud annál szörnyűbbet, mint hogy egy napon ismerőshöz riasztják. Veréb Zoltánnal, a Piliscsabai Önkéntes Tűzoltó Egyesület parancsnokával éppen ez történt. Kedden délelőtt egy idős asszony házához riasztották. Amikor bajtársaival kiértek a címre, akkor látta meg, hogy már évtizedek óta ismeri a hölgyet, akit végül neki kellett megpróbálni újraéleszteni…

10 óra 31 perckor kaptuk a riasztást, miszerint a bejelentő nem éri el a szomszédasszonyát

– kezdte Zoltán.

Hiába küzdöttek a mentők az idős asszony életéért
Forrás: Piliscsabai Önkéntes Tűzoltó Egyesület

A szomszéd először megpróbálta telefonon, de amikor senki sem vette fel, körbejárta a 70 év körüli asszony házát, hátha megpillantja valahol. A hátsó ajtóhoz érve vette észre, hogy a házban a földön fekszik eszméletlenül. Azonnal tárcsázta a segélyhívót. A tűzoltók és a rendőrök értek ki először, akik betörték az ajtót – írja a Ripost.

Mi értünk ki először a rendőrökkel együtt. Láttam az ajtón, hogy elég rozoga, így berúgtam és bementünk, hogy azonnal tudjunk segíteni az asszonynak. Akkor derült ki, hogy én ismerem őt! Nekem a hölgy az általános iskolai testnevelés tanárom volt…

– idézte fel Zoltán.

Hiába küzdöttek érte

„Néztük a pulzusát, de az vészesen alacsony volt, emiatt azonnal elkezdem újraéleszteni, míg meg nem érkeztek a mentősök, és át nem adtuk nekik őt. A szobában fekve találtunk rá, elképzelhető, hogy leesett az emeletről, mert rosszul lett, infarktusa lehetett talán. A mentősök fél órán keresztül igyekeztek őt visszahozni az életbe, még a szobában. De ez nem sikerült. Sajnos elvesztettük őt. Nagyon sajnálom...”

– mondta megrendülten a parancsnok.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!