A Gáspár lányok felrobbantották az internetet szexi fotójukkal

Szexi ruhák, csábító sminkek és többezer követő a közösségi oldalakon. A nógrádmegyeri showman, Győzike lányai, Evelin és Virág ismerik a népszerűség tuti recepjét.

Nool.hu

Gáspár Evelint és Virágot a hatalmas sikernek örvendő Győzike Showból ismerhette meg az ország még a kétezres években. Evelin egy túlsúllyal küzdő általános iskolás, Virág pedig egy cserfes óvodásként lopta be magát a tévénézők szívébe. 

A Gáspár lányok tavaly szeptember a Szerencsekerék VIP vendégei voltak
A Gáspár lányok tavaly szeptember a Szerencsekerék VIP vendégei voltak
Forrás: TV2

Ahogyan cseperedtek egyre kevésbé bírtak megküzdeni a hírnévvel, rengeteg alkalommal váltak verbális támadások kereszttűzébe. Édesapjuk, Gáspár Győző hírhedtségnek köszönhetően a fiatal lányok ma már több százezer követővel rendelkeznek a közösségi oldalakon, ahol mind a mai napig kapnak rosszindulatú hozzászólásokat. Mára viszont már mindketten megtanulták kezelni a negatív kritikákat, sértő megjegyzéseket, és igyekeznek a pozitív követőik szavaiból építkezni. 

Lassan kijelenthető, hogy Evelin és Virág az egyik legnagyobb átalakuláson átesett testvérpár, akik előszeretettel osztanak meg – olykor kifejezetten szexi − fotókat magukról az interneten. Nemrégiben az amerikai testvérpár, Kylie és Kendall Jennerhez hasonlították őket, amely a napokban közzétett közös képüket elnézve nem is lehet véletlen. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!