Labdarúgás

2 órája

Rangadó lesz vasárnap Szendehelyen

A kilencedik forduló mérkőzéseivel folytatódik hétvégén a vármegyei I. osztály pontvadászata, amely kör rangadóját vasárnap rendezik meg Szendehelyen.

Langa Attila

A kilencedik forduló mérkőzéseivel folytatódhat a vármegyei I. osztály, amely alkalmával kiélezett mérkőzésekre lehet számítani.

A Vizslás (fekete) együttese múlt hétvégén rangadót nyert a Bánk ellen
A Vizslás (fekete) együttese múlt hétvégén rangadót nyert a Bánk ellen
Fotó: Vendel Lajos

Vármegyei I. osztály, 9. forduló:
Héhalom SE (12.) – Szügy-Talent 2019 (8.)
Szombat, 15 óra.
A hazaiak bravúros pontszerzéssel hangoltak elmúlt hétvégén erre a találkozóra, hiszen az addig hibátlan mérlegű listavezető otthonában szereztek egy bajnoki pontot, míg a vendégeik hazai környezetben fektették két vállra az utolsó helyezett Szécsény együttesét. Kiegyenlített találkozóra számítunk, amelyet a napi forma dönthet el.
Tippünk: 2–2

Szécsény VSE (13.) – Diósjenői SE (9.)
Szombat, 15 óra.
A sereghajtó Szécsény együttese nincs igazán jó formában, hiszen egy karancslapujtői kiütéses vereség után, az elmúlt hétvégén Szügyben is alulmaradt ellenfelével szemben. A bajnoki szezonban csupán egy pontot szereztek, így minden bizonnyal most hazai környezetben szeretnének újra pontszerzést ünnepelni a diósjenőiek ellen. Bravúr lenne a házigazdáknak akár már egy döntetlen is, hiszen a vendégek a három pontért utaznak Szécsénybe.
Tippünk: 1–3

Unicum FC Mohora (6.) – Pásztói SK (5.)
Szombat, 15 óra.
Mindkét együttes győztesen hagyta el a pályát az előző hétvégén, így jó formában várhatják a találkozót. A rutin és a hazai pálya szól a Mohora mellett, de Szabó Gábor együttese okozhat meglepetést, így akár három ponttal is távozhat a mérkőzést követően.
Tippünk: 2–1

Berkenye SE (7.) – Vizslási SE (2.)
Szombat, 15 óra.
A berkenyei csapat egyre jobb formát mutat a nehéz szezonkezdést követően, és már sok erős gárda dolgát nehezítették meg, továbbá hat mérkőzés óta veretlenek. A dobogó második fokán állomásozó Vizslás egy héttel korábban magabiztosan húzta el a Torják csapat nótáját, így biztosan Berkenyén sem szeretnék alább adni a győzelemnél, amely nem ígérkezik könnyű feladatnak
Tippünk: 1–2

Bátonyterenyei TC (11.) – Balassagyarmati VSE (10.)
Szombat, 15 óra.
Két gyenge formát mutató csapat találkozója lesz, amely gárdák okoztak már meglepetést játékukkal, de többnyire a szimpatikus vesztes szerepét töltötték be. Most itt lesz a lehetőség a bátonyi és a gyarmati együttesnek, hogy egyikük felzárkózzon a középmezőnybe, de a pontosztozkodás is erősen benne lehet a levegőben.
Tippünk: 3–3

Szendehely FC (3.) – Silver Tüzép Karancslapujtő (1.) 
Vasárnap, 15 óra.
A forduló rangadóját vasárnap rendezik, amely mérkőzés nagyban befolyásolhatja az őszi szezon végeredményét. A hazaiak pihenőnappal készülhettek az összecsapásra, míg Csatlós Tamás csapata hazai pályán hullajtott el két bajnoki pontot a Héhalom ellen. Utóbbi gárda biztosan szeretne javítani a botlását követően, amely nem lesz könnyű, hiszen a Szendehely együttese hazai pályán kitűnő futballra is képes.
Tippünk: 2–3

Szabadnapos: Bánk-DUSE (4.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában