Bűncselekmény történt: a nógrádi rendőrök keresik a tettest (podcast)

Mozgalmas napokat tudhatnak maguk mögött vármegyénk rendfenntartói. Podcastadásunkból kiderül, milyen bűncselekmények alkalmával vonultak szirénázva a rendőrök, illetve az is, hogy mely baleset ügyében indított ismeretlen tettes ellen keresést a rendőrség.

Sipos Nina Vivien

Verebélyiné Illés Beáta, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtóreferense elmondta, hogy több bűncselekmény is történt az előző hét folyamán, amelyek alkalmával be kellett avatkozniuk szűkebb hazánk rendfenntartóinak. Még 2022-ben indult nyomozás egy 60 éves salgótarjáni férfi ellen, aki a gyanú szerint huzamosabb ideje árult új pszichoaktív anyagot vevőinek. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai most őrizetbe vették a tettest.

A nógrádi rendőrök keresik a bűncselekmény elkövetőjét
A nógrádi rendőrök keresik a bűncselekmény elkövetőjét
Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Keresést indított a rendőrség, bűncselekmény történt Nógrádban

Mint arról portálunk korábban beszámolt: baleset történt a napokban a 23-as számú főúton, Nemti és Bátonyterenye között. Az ismeretlen tettes gépkocsija elejével elütötte a vele azonos irányban haladó kerékpárost, aki emiatt az út menti árokba esett és sérüléseket szenvedett. Az elkövető járművével megállás nélkül továbbhajtott Bátonyterenye irányába a gázolást követően. A rendőr-főkapitányság keresést indított a tettes ellen.

Podcastadásunkban a sajtóreferens részletesen kifejtette: vármegyénkben elszaporodtak a lopási kísérletek, továbbá az online bűncselekmények is, így mostantól érdemes nyitott szemmel járnunk és jobban odafigyelnünk, nehogy csalás vagy rablás áldozatává váljunk. Mindemellett hasznos tanácsokat is megosztott az őszi időszakan való biztonságos közlekedéssel kapcsolatban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában