Biliárd

2 órája

Több fronton is remekeltek a salgótarjáni biliárdosok

Egyéniben és csapatban is kiválóan szerepelnek a Klub Sese versenyzői.

Nool.hu

Az SKSE honlapján számoltak be róla, hogy a klub biliárd szakosztályának versenyzői a mögöttünk álló hetekben sem tétlenkedtek, hiszen az aktuális csapatbajnoki fordulót követően a tagok egyéni ranglistaversenyen is asztalhoz léptek.

Hartvich Tamás és Solymosi Gábor
Hartvich Tamás és Solymosi Gábor
Forrás: besztercekk.hu

A pool szakág élvonalbeli csapatbajnokságának legutóbbi játéknapján a B-csoportot vezető HRT Sese Pool Team két riválissal mérte össze tudását, s sem a Gyáli Fitti Sharks (11–0), sem az SZBSE Bad Boys (10–1) nem tudta különösebben megnehezíteni a tarjániak dolgát. A beszámoló érdekességként emeli ki, hogy a gyáliak elleni sikerből a szakosztály vezetője, egyben a kosárcsapat korábbi kapitánya, Hartvich Tamás is több szép győzelemmel vette ki a részét.

Az NB I-es csapatbajnokság B-csoportjának állása: 
1. HRT Sese Pool Team 6 győzelem – 1 vereség, 2. Hollywood Biliárd 6–1, 3. SZBSE Bad Boys 4–3, 4. Fordan Rebels 1–6, 5. Gyáli Fitti Sharks 0–6.

Egyéniben is bizonyítottak

A beszámoló arra is kitér, hogy nemrég Pécs adott otthont a Fordan 10-es országos bajnokság küzdelmeinek. A salgótarjániak kiválósága, Solymosi Gábor a közelmúltban rendezett 8-as ob-t követően ismét egészen a fináléig menetelt, s ha már ott volt, ezúttal sem kegyelmezett nagy riválisának, az előcsatározások során kimagasló formában játszó Varga Bencének. A klub másik éljátékosa, Bezdán Attila – klubtársával, László Dániellel egyetemben –, legutóbbi szereplését ugyancsak megismételve harmadikként zárt, így az összetettben mindkét versenyző megerősítette előkelő, dobogós pozícióját.

A Fordan 10-es országos bajnokság végeredménye: 1. Solymosi Gábor (Klub Sese), 2. Varga Bence (8-9-10 Biliárd SE), 3. Bezdán Attila, László Dániel (mindketten Klub Sese).  
Az összetett pontverseny állása hat versenyt követően: 1. Solymosi Gábor (Klub Sese) 625 pont, 2. Varga Bence (8-9-10 Biliárd SE) 600, 3. Bezdán Attila (Klub Sese) 520, 4. László Dániel (Klub Sese) 495, 5. Haller Zoltán (Gyömrői SE) 420, 6. Ujfalusi Péter (Klub Sese) 420.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában