Labdarúgás

2 órája

Karancslapujtőn rendezik a forduló rangadóját

A tizedik forduló mérkőzéseivel folytatódik szombaton a vármegyei I. osztály pontvadászata.

Langa Attila

Egy héttel korábban, a kilencedik fordulóban is izgalmas mérkőzéseket rendeztek a vármegyei I. osztályban, de a tízedikben egy régen várt rangadót is játszanak majd Karancslapujtőn.
Vármegyei I. osztály, 10. forduló: 
Unicum FC Mohora (4.) – Bátonyterenyei TC (10.)
Szombat, 14 óra.
A hazai együttes férfias csatában fektette két vállra hazai pályán egy héttel korábban a Pásztó csapatát, míg a vendégek magabiztosan nyertek a fiatal gyarmati gárda ellen. Ezen az összecsapáson meglepetés lenne a vendég pontszerzés, de okoztak már idén hasonlót a bátonyiak.
Tippünk: 3–1

Pásztói SK (6.) – Szécsény VSE (13.)
Szombat, 14 óra.
A hazaiak számítanak a mérkőzés esélyesének, az idén csupán egy bajnoki pontot szerző szécsényiek ellen, így talán csak a gólkülönbség lehet kérdéses ezen az összecsapáson.
Tippünk: 6–1

Diósjenői SE (9.) – Héhalom SE (12.)
Szombat, 14 óra.
A fiatal diósjenői csapat hazai pályán újabb pontokat szeretne begyűjteni a Héhalom ellen, amelyre jó esélye is lesz, hiszen az elmúlt fordulóban szintén a tabella végén tanyázó Szécsény otthonában is magabiztos sikert értek el. Ebből erőt merítve, könnyű győzelemre is számíthatnánk, de a Héhalom okozhat meglepetést.
Tippünk: 2–1

Szügy-Talent 2019 (7.) – Szendehely FC (3.)
Szombat, 14 óra.
Az újonc Szügy felemás teljesítményt nyújt az első osztályban, de a dobogós Szendehely ellen most bizonyíthatnak hazai pályán. Esélyesebb lehet az idén kiemelkedőt nyújtó vendég gárda, de biztosan meg kell küzdeniük a pontszerzésért.
Tippünk: 1–2

Silver Tüzép Karancslapujtő (2.) – Bánk-DUSE (5.)
Szombat, 14 óra.
A karancslapujtőiek két döntetlent követően játszhatnak hazai pályán a jó erőt képviselő, előzetesen szintén a bajnoki aranyérmet célul kitűző bánkiak ellen. Izgalmas mérkőzésre lehet számítani, amelyen a hazaiak biztosan szeretnének újra a győzelem útjára lépni.
Tippünk: 2–1

Vizslási SE (1.) – Balassagyarmati VSE (11.)
Szombat, 14 óra.
A listavezető hazai pályán fogadja a gyarmati együttest, akiknek érezhetően ez a szezon a rutinszerzésen alapul. Véleményünk szerint nem sok esélyük lehet a pontszerzésre, de ugye a labda gömbölyű, szokták mondani.
Tippünk: 5–1

Szabadnapos: Berkenye SE (8.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában