Labdarúgás

7 órája

Pásztón rendezik az ötödik kör rangadóját

Az ötödik forduló mérkőzéseivel folytatódik a vármegyei I. osztály pontvadászata.

Langa Attila

Vármegyei I. osztály, 5. forduló:
Héhalom SE (13.) – Balassagyarmati VSE (10.)
Szombat, 16 óra.
A hazai együttes a nyitókörben megszerzett pontját követően nem tudott újabb egységeket szerezni, így a tabella utolsó helyén áll pillanatnyilag. Az elmúlt hétvégén első győzelmét megszerző vendégeknek nagy lökést adhat a siker, de a fiatal csapatuknak idegenben a döntetlen is siker lenne szombaton.
Tippünk: 2–2

Szécsény VSE (11.) – Vizslási SE (2.)
Szombat, 16 óra.
A Szécsény együttese négy meccsen egy pontot szerzett, míg a vendégeik tíz bajnoki egységgel a második helyen állnak. Nem is lehet kérdés, hogy csupán a gólkülönbség lehet kérdéses ezen az összecsapáson, de véleményünk szerint a hazaiak megnehezítik majd a vizslásiak dolgát.
Tippünk: 1–4

Pásztói SK (6.) – Silver Tüzép Karancslapujtő (4.)
Szombat, 16 óra.
A Pásztó együttese egy hetet pihenhetett, míg a Lapujtő szoros meccsen nyert a Diósjenő ellen az elmúlt fordulóban. A vendégek az éllovashoz hasonlóan még hibátlanok a bajnokságban, csupán egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak a nyitókör szabadnaposaként. A forduló rangadóján szoros csatában, de mindenképp vendég sikert várunk.
Tippünk: 1–2

Diósjenői SE (8.) – Szügy-Talent 2019 (9.)
Szombat, 16 óra.
A két együttes egymás mellett helyezkedik el a tabellán, köszönhető a pontazonosságuknak. A mérkőzésen is ilyen szoros csatára lehet számítani, amely az eredményben is megmutatkozhat majd véleményünk szerint.
Tippünk: 2–2

Bátonyterenyei TC (12.) – Bánk-DUSE (1.)
Szombat, 16 óra.
Az ilyen mérkőzésre szokták mondani, hogy országos kettes, de a bátonyiakban meglátásunk szerint sokkal több van, mint eddig megmutatták. Nem hisszük, hogy épp a listavezető ellen pontot szereznének, de minden bizonnyal megnehezítik majd a dolgukat.
Tippünk: 1–3

Szendehely FC (3.) – Berkenye SE (7.)
Vasárnap, 16 óra.
A bajnokságot nagyon jól kezdő hazaiak szomszédvári rangadón fogadják a légvonalban igen közeli Berkenyét, amely összecsapáson ha esélyesebbnek is tűnnek a szendehelyiek, egy ilyen presztízs ütközeten nem mehet senki sem biztosra. Az elmúlt hétvégén első pontjaikat elhullajtó hazaiak mégis jobb kilátásokkal várhatják a mérkőzést, az egyre jobb formát mutató vendégekkel szemben.
Tippünk: 2–1

Szabadnapos: Unicum FC Mohora (5.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában